Tips om uw keuken opnieuw in te richten in deze quarantaine

Een van de ruimtes waar we de meeste tijd en plezier thuis doorbrengen, is de keuken. Groot of klein, modern of rustiek, het is een soort toevluchtsoord geworden. Maar als u het vernieuwd wilt zien, zijn er eenvoudige tips om het te versieren en een nieuw leven te geven zonder dat u het huis hoeft te kopen of te verlaten.

Misschien wel het moeilijkste is om de decoratie te veranderen zonder de functionaliteit in gevaar te brengen; Met andere woorden, dat de verdeling van de elementen u helpt om bij de hand te hebben wat u het meest gebruikt bij uw dagelijkse kookkunsten. Daarom zetten we 5 tips op een rij om uw in quarantaine geplaatste keuken opnieuw in te richten.

Hang keukengerei op
Een eenvoudig en praktisch idee om uw keuken te versieren, is om wat keukengerei zoals kopjes, schoppen en zelfs kleine pannen aan de hele muur te hangen. Zo heb je alles wat je normaal gebruikt bij de hand en ziet het er overigens mooi uit. Je kunt er een kleine houten staaf met spijkers of haakjes voor plaatsen.

Hergebruik potten en containers
Een handige manier om glazen potten en containers te hergebruiken, is door uw meest gebruikte specerijen of etenswaren in de keuken erin te doen. Je kunt de potjes gebruiken om zout, suiker, peper, pasta etc. in te bewaren en op het aanrecht te zetten. Als je een grotere bak of kom hebt, maak ze dan de bewaker van het verse fruit in het midden van de tafel.

Versier met bloemen, planten, boeken, bekers
De woonkamer is niet de enige plek waar we bloemen, planten, boeken of decoratieve voorwerpen kunnen plaatsen. Een goede optie om de keuken te versieren is om wat dikke boeken of verzamelingen voorwerpen zoals kopjes neer te zetten om het een leuk tintje te geven. Een andere optie is om de ruimte te verlevendigen. ** Zorg ervoor dat u kamerplanten kiest die bestand zijn tegen temperatuurschommelingen, zoals cactussen, linten, varens, peterselie of groene munt.

Transformeer de ontlasting
Het is niet nodig om nieuwe meubels te kopen als u weet hoe u kunt profiteren van wat u al heeft. Als uw keuken een bar met krukken heeft, kunt u deze transformeren om er een moderne en informele toets aan te geven door de kleur hiervan te veranderen met latex- of acrylverf, in tinten die contrasteren met de tegels en andere meubels. Als u geen krukken heeft, kunt u verschillende stijlen stoelen of banken combineren, zelfs fauteuils. Verander bijvoorbeeld enkele stoelen van de eetkamer of woonkamer naar de keuken voor een modern tintje.

Hanglampen plaatsen
Als u uw keuken een modern tintje wilt geven, plaats dan hangende lampen op het kookeiland of op de tafel, want ze bieden een soort direct licht waarmee u kunt koken of genieten van een warme en gezellige ruimte om te eten. U kunt lampen in uw woonkamer of een vintage model dat u hebt bewaard verplaatsen, denk er wel aan om de afstand tussen de lamp en de tafel in overweging te nemen om verblinding te voorkomen, en laat minimaal 70 cm ruimte tussen de tafel en de hangende lampen.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Wonen