Reorganiseer uw slaapkamer om de communicatie met uw partner te verbeteren

Het is tijd om nieuwe dingen met je partner te doen, bijvoorbeeld de slaapkamer opnieuw in te richten en de communicatie te verbeteren.

Het is mogelijk dat uw relatie tijdens de quarantaine wat beschadigd raakt. Het is volkomen normaal omdat het dagelijkse contact is geïntensiveerd en, zoveel liefde die er tussen jullie bestaat, je eigen ruimte nodig hebt zodat de communicatie open blijft en niet ophoudt.

Dit is echter niet zo gemakkelijk, omdat het een proces vereist dat meestal begint in de meest intieme ruimte die jullie beiden delen, die kleine of grote plek, maar dat je liefde, je intimiteit en je ware persoonlijkheid beschermt tegen met de andere: de slaapkamer. Hier zijn enkele tips om het te reorganiseren en de liefde tussen de twee nog groter te maken.

Leid uw aandacht niet af
Er zijn veel dingen die u kunt verplaatsen naar de woonkamer, gangen, badkamer of zelfs de keuken. We verwijzen naar dingen die in de slaapkamer overblijven, zoals crèmes, parfums, bakjes of sierfiguren. Dit voorkomt dat de aandacht van u en uw partner op hen wordt gericht. Bovendien kunt u de televisie of de computer verplaatsen.

Maak een muurgalerij
Hang kleine plaatjes op, maar probeer ze, volgens de filosofie van feng shui, op liefde te laten lijken. Kies klassieke schilderijen zoals The Kiss van Klimt. Foto’s van beiden werken ook waarin ze hun gelukkigste momenten laten zien, zoals een reis, een feest of een warm moment.

Aromatiseert
Doe het bij voorkeur met kaarsen of wierook, maar zorg altijd voor zachte aroma’s. Gebruik geen rozen of sandelhout die het meest voorkomen. Kies voor iets subtiels, dat verre van overweldigd is, dat hen helpt zich ontspannen te voelen, zelfs dat helpt hen te slapen en zich in vrede te voelen.

Verplaats je bed
Deze mag niet voor de deur worden geplaatst, aangezien u deze ziet en de indruk wekt dat u op het punt staat een kamer binnen te gaan om te slapen. Hoewel dit de hoofdfunctie is, is het ook de ruimte om van je partner te genieten. Dus het opzij of aan de achterkant van de kamer laten is de beste optie.

Vernieuw het meubilair
Hiermee bedoelen we dat je lades, bureaus of verrijdbare kasten schoonmaakt. Verwijder wat u niet gebruikt, wijs spaties opnieuw toe en verklein ze. Dit is om die meubels te verwijderen die niet helemaal nodig zijn en om meer ruimte te geven aan je eigen slaapkamer. Hoe minder verzadigd het is, hoe beter.

Verf alles in ingetogen kleuren
Gebruik geen hele harde of sterke tonen, kies voor wit, roze, blauw of groen. Dit zal je, net als de aroma’s, helpen om je in vertrouwen en harmonie met elkaar te voelen. Bedenk dat het het beste is om contact te houden met zijn stabiliteit door veel minder opzichtige muren.

Vervang de lampen
Gebruik altijd wit licht; probeer echter lampen te hebben met een lager, geler licht. U kunt ze dus ‘s nachts aanzetten en een meer intiem moment met uw partner hebben. Biedt comfort en is minder invasief dan witte bollen.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Wonen