Hoe u uw huis schildert volgens de trends van de tweede helft van 2020

De kleur van de muur kan het kleine detail zijn dat de uitstraling van het huis verandert. Soms kan het verwisselen van de ene kleur door de andere of het combineren van verschillende tinten en vormen op een enkele muur een verbeterde en unieke look geven aan een kleine of grote ruimte, ongeacht de grootte.

Als je de kleur van het interieur van je huis wilt veranderen en je hebt geen idee hoe je dat moet doen; Deze idee├źn zullen helpen bij het inspireren van uw volgende decor. Bovendien laten de trends van de tweede helft van 2020 je toe om jezelf te bevrijden en je fantasie de vrije loop te laten.

Mintgroen en wit
Het gaat om het schilderen van een van de muren in groen en de rest in wit, grijs of beige. De versiering moet dezelfde kleuren hebben in een of twee tinten boven en / of onder. Het werkt ook als het is versierd met houtaccenten.

Roze doormidden

Een van de mooiste trends is om een halve muur of iets meer in rozenkwarts te schilderen, net als mineraal, om het huis een warmere stijl te geven. Zet bovenaan een neutrale of vlakke toon. Kies een wit of beige om in balans te brengen.

Mosterdgeel in kleine hoeveelheden

Het is niet nodig om de muren in hun geheel te schilderen, kies gewoon een figuur (of meerdere) en teken ze op de muren. Je kunt rechthoeken, cirkels of driehoeken maken die slechts een deel van de muur beslaan, het kan zelfs in het midden of van vloer tot plafond zijn.

Kleur frames

De binnenkant van raam- en deurkozijnen kan zich onderscheiden van muren en decor, vooral als de muren wit of lichtgrijs zijn. Contouren in donkere tinten zijn ideaal, of het nu in paars, roze of oranje is, uw huis zal een permanente zomerlucht hebben. Kies uw kleur verstandig.

Verf het licht

Een van de beste trends is om een deel van de muur te schilderen alsof het verlicht is door een lamp. Het gaat erom een gele tint te plaatsen of iets leukers te riskeren door het licht van een spot te simuleren; je kunt er zelfs een nep- of echte lamp op plaatsen en het effect wordt nog leuker. De decoratiedetails moeten in contrasterende tinten zijn.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Wonen