Praktische sleutels tot leven met overvloed

1. Wet van creatie

Het is indrukwekkend als je ontdekt hoe de gedachten en wat je visualiseert een belangrijke kracht hebben, over jezelf en over anderen. Als je het nog steeds niet gelooft, nodig ik je uit om op internet een kijkje te nemen op internet naar de zaak van Sam Schoeman, bij wie ten onrechte terminale kanker werd vastgesteld, en hoe je zijn aanstaande dood op het eerste gezicht kunt geloven, veronderstelde dat hij precies zou sterven. Dit wordt nocebo genoemd (het tegenovergestelde van placebo). Geweldig.

2. Wet van trillingen

Alles is energie. Einstein zei het al. Soortgelijke energie heeft de neiging om samen te komen, daarom wordt dat wat dezelfde energietrilling uitzendt aangetrokken. Vibreer je met de energie die je wilt aantrekken? Neem als vanzelfsprekend aan wat je wilt (natuurlijk werken om het te krijgen). Straal trillingen van harmonie en dankbaarheid uit.

3. Wet van evenwicht

Alle handelingen in de natuur neigen naar evenwicht, naar homeostase. Sleutels om deze wet in praktijk te brengen:

Je moet geven: als je geeft, zend je een overvloedige persoonstrilling uit, dus om het evenwicht te herstellen, zal het universum je meer geven. Maar let op; niet geven om te ontvangen; geef om te delen, om te helpen …

De uitdrukking “geld trekt geld aan” illustreert deze wet bijvoorbeeld. De basis is dat als je je gedraagt als een persoon met schaarste, en je constant klaagt, dat zal zijn wat je krijgt.

4. Recht van orde

We raken geobsedeerd door hebben. Maar eerst zijn we dat, dan doen we het en uiteindelijk hebben we dat. Als je niet de juiste dingen doet, kun je niet krijgen wat je wilt. Overvloed wordt stap voor stap bereikt, met inzet en doorzettingsvermogen.

5. Wet van actie

Om aan elk van de bovenstaande wetten te voldoen, moet je een brug maken. Elke keer dat u zegt dat u iets gaat doen en het niet doet, ondermijnt u uw zelfrespect.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *