Krachtig advies van een jonge man die op het punt staat te sterven

Verspil geen tijd aan een baan die u niet leuk vindt. Het is logisch om te denken dat je niet succesvol zult zijn in iets dat je niet leuk vindt. Geduld, passie en toewijding komen gemakkelijk voor als je houdt van wat je doet.

Het is dom om bang te zijn voor de mening van anderen. Angst verzwakt en verlamt je. Als je het toestaat, zal het elke dag groter en groter worden, totdat je er volledig door bent binnengevallen. Luister naar je innerlijke stem en volg die. Sommigen zullen je gek noemen, maar anderen zullen je ‘legende’ noemen.

Neem de controle over je leven. Voel je verantwoordelijk voor de dingen die je overkomen. Beperk slechte gewoonten en probeer een gezonder leven te leiden. Zoek een sport die je gelukkig maakt.

Laat je leven kenmerken door de beslissingen die je hebt genomen, niet door de beslissingen die je niet hebt genomen. Waardeer de mensen om je heen. Je vrienden en dierbaren zullen voor altijd een bron van kracht en liefde zijn. Daarom moet u zich niet gegarandeerd voelen.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *